Прескокнете содржина

LIAL Battery Motor - RED - (DLX 628)

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 8,400.00
Оригинална цена ден 8,400.00 - Оригинална цена ден 8,400.00
Оригинална цена ден 8,400.00
Сегашна цена ден 7,000.00
ден 7,000.00 - ден 7,000.00
Сегашна цена ден 7,000.00

ЛИАЛ Мотор на батерија

  • Моќност: 12 V
  • 2 Мотори
  • Рачна брзина
  • Радио, USB, SD Картичка, AUX
  • Боја: Црвена
  • Димензи: 85 x 43