Прескокнете содржина

LIAL Battery Motor - WHITE - (DLX 628-1)

Од LIAL
Оригинална цена ден 7,440.00 - Оригинална цена ден 7,440.00
Оригинална цена ден 7,440.00
ден 7,650.00
ден 7,650.00 - ден 7,650.00
Сегашна цена ден 7,650.00

ЛИАЛ Мотор на батерија

  • Моќност: 12 V
  • 2 Мотори
  • Рачна брзина
  • Светла во тркалата
  • Радио, USB, SD Картичка, AUX
  • Боја: Бела
  • Димензи: 85 x 43