Прескокнете содржина

LIAL Battery Motor - WHITE - (BQ-5188)

Од LIAL
Продадено
Оригинална цена ден 5,000.00
Оригинална цена ден 5,000.00 - Оригинална цена ден 5,000.00
Оригинална цена ден 5,000.00
Сегашна цена ден 4,150.00
ден 4,150.00 - ден 4,150.00
Сегашна цена ден 4,150.00

ЛИАЛ Мотор на батерија

  • Моќност: 12 V
  • 1 Мотори
  • Рачна брзина
  • Радио, USB, SD Картичка, AUX
  • Боја: Бела
  • Димензи: 117 x 72