Прескокнете содржина

LIAL Battery Motor - White - (XHD 919)

Од LIAL
Продадено
Оригинална цена ден 7,800.00
Оригинална цена ден 7,800.00 - Оригинална цена ден 7,800.00
Оригинална цена ден 7,800.00
Сегашна цена ден 6,500.00
ден 6,500.00 - ден 6,500.00
Сегашна цена ден 6,500.00

ЛИАЛ Мотор на батерија

  • Моќност: 12 V
  • 2 Мотори
  • Рачна брзина
  • Светла во тркалата
  • Радио, USB, SD Картичка, AUX, Bluetooth
  • Боја: Бела
  • Димензи: 115 x 52