Прескокнете содржина

LIAL Battery Polaris Jeep (YKL-999)

Од LIAL
Продадено
Оригинална цена ден 10,560.00
Оригинална цена ден 10,560.00 - Оригинална цена ден 10,560.00
Оригинална цена ден 10,560.00
Сегашна цена ден 8,800.00
ден 8,800.00 - ден 8,800.00
Сегашна цена ден 8,800.00

ЛИАЛ Џип на батерија

  • Моќност: 12 V
  • 2 Мотори
  • Радио, USB, AUX, Bluetooth
  • Боја: Црна
  • Безбедносни појаси
  • Димензии: 115 x 72 x 75 cm