Прескокнете содржина

LIAL Bike 16" (XML)

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 4,920.00
Оригинална цена ден 4,920.00 - Оригинална цена ден 4,920.00
Оригинална цена ден 4,920.00
Сегашна цена ден 4,100.00
ден 4,100.00 - ден 4,100.00
Сегашна цена ден 4,100.00

ЛИАЛ XML 16" Велосипед

  • Детски велоспиед
  • Кочница на педала (Задна)
  • Кочница на рака (Предна)
  • Корпа
  • Помошни тркала
  • Боја: Плава