Прескокнете содржина

LIAL Bike 20" (XML)

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 5,640.00
Оригинална цена ден 5,640.00 - Оригинална цена ден 5,640.00
Оригинална цена ден 5,640.00
Сегашна цена ден 4,700.00
ден 4,700.00 - ден 4,700.00
Сегашна цена ден 4,700.00

ЛИАЛ XML 20" Велосипед

  • Детски велоспиед
  • Кочница на педала (Задна)
  • Кочница на рака (Предна)
  • Корпа
  • Помошни тркала
  • Боја: Плава