Прескокнете содржина

LIAL Bike 20" (YB)

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 6,600.00
Оригинална цена ден 6,600.00 - Оригинална цена ден 6,600.00
Оригинална цена ден 6,600.00
Сегашна цена ден 5,500.00
ден 5,500.00 - ден 5,500.00
Сегашна цена ден 5,500.00

ЛИАЛ YB 20" Велосипед

  • Детски велоспиед
  • Кочница на педала (Задна)
  • Кочница на рака (Предна)
  • Корпа
  • Помошни тркала
  • Боја: Розова