Прескокнете содржина

LIAL Gas Cooker HT 3076

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 2,370.00
Оригинална цена ден 2,370.00 - Оригинална цена ден 2,370.00
Оригинална цена ден 2,370.00
Сегашна цена ден 1,980.00
ден 1,980.00 - ден 1,980.00
Сегашна цена ден 1,980.00

Плинско Решо ЛИАЛ  

  • 3 Горилници (2 Дупли + 1 Кафе) 
  • Професионално ниво на работење!!! 
  • Автоматски Упаљач 
  • Изработено од Инокс