Прескокнете содржина

LIAL Multifunctional Baby Crib (BJJ-001) - Pink

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 5,400.00
Оригинална цена ден 5,400.00 - Оригинална цена ден 5,400.00
Оригинална цена ден 5,400.00
Сегашна цена ден 4,500.00
ден 4,500.00 - ден 4,500.00
Сегашна цена ден 4,500.00

Мултифунксионален Бебешки Кревет

  • Конструкција од Челик 
  • Покривач со Мрежа за заштита од инсекти
  • Ташна за лесно транспортирање
  • Димензии 93 * 55 * 77
  • Боја: Розова