Прескокнете содржина

LIAL Multifunctional Baby Crib (BJJ008)

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 6,720.00
Оригинална цена ден 6,720.00 - Оригинална цена ден 6,720.00
Оригинална цена ден 6,720.00
Сегашна цена ден 5,600.00
ден 5,600.00 - ден 5,600.00
Сегашна цена ден 5,600.00

Мултифунксионален Електричен Бебешки Кревет/Лулашка 

  • 5 Брзини
  • Контрола со далечински управувач
  • Конструкција од Алумин 
  • Покривач со Мрежа за заштита од инсекти
  • Ташна за лесно транспортирање
  • Димензии 106 * 80 * 62
  • Достапна во две бои - Темно Сива & Розева