Прескокнете содржина

LIAL Multifunctional Baby Swing (BJJ-009) - Pink

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 5,340.00
Оригинална цена ден 5,340.00 - Оригинална цена ден 5,340.00
Оригинална цена ден 5,340.00
Сегашна цена ден 4,450.00
ден 4,450.00 - ден 4,450.00
Сегашна цена ден 4,450.00

Мултифунксионален Електричен Бебешкa Лулашка 

  • 5 Брзини
  • Контрола со далечински управувач
  • Конструкција од Алумин 
  • Покривач со Мрежа за заштита од инсекти
  • Ташна за лесно транспортирање
  • Димензии 75* 47* 48
  • Боја: Розова