Прескокнете содржина

LIAL Multifunctional Baby Crib (BJJ001)

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 4,920.00
Оригинална цена ден 4,920.00 - Оригинална цена ден 4,920.00
Оригинална цена ден 4,920.00
Сегашна цена ден 4,100.00
ден 4,100.00 - ден 4,100.00
Сегашна цена ден 4,100.00

Мултифунксионален Бебешки Кревет

  • Конструкција од Челик 
  • Покривач со Мрежа за заштита од инсекти
  • Ташна за лесно транспортирање
  • Димензии 93 * 55 * 77
  • Достапна во две бои - Темно Сива & Розева