Прескокнете содржина

LIAL Premium Baby Feeder - (S600) - BLUE

Од LIAL
Оригинална цена ден 4,250.00 - Оригинална цена ден 4,250.00
Оригинална цена
ден 4,250.00
ден 4,250.00 - ден 4,250.00
Сегашна цена ден 4,250.00

ЛИАЛ Премиум Хранилка за Бебиња

  • Премиум пластична PU перница
  • Прилагодлива висина
  • Одмор за грб на 5 места
  • Cо 4 тркала
  • Димензии: 51 x 77 x 106