Прескокнете содржина

LIAL Premium Baby Feeder (C-006) - BROWN

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 2,520.00
Оригинална цена ден 2,520.00 - Оригинална цена ден 2,520.00
Оригинална цена ден 2,520.00
Сегашна цена ден 2,050.00
ден 2,050.00 - ден 2,050.00
Сегашна цена ден 2,050.00

ЛИАЛ Премиум Хранилка за Бебиња

  • Премиум пластична PU перница
  • Прилагодлива висина
  • Одмор за грб на 5 места
  • Прилагодлива висина
  • Димензии: 64 x 65 x 98