Прескокнете содржина

LIAL Premium Plastic Baby Walker - (W-619) - PINK/BLUE

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 2,760.00
Оригинална цена ден 2,760.00 - Оригинална цена ден 2,760.00
Оригинална цена ден 2,760.00
Сегашна цена ден 2,300.00
ден 2,300.00 - ден 2,300.00
Сегашна цена ден 2,300.00

ЛИАЛ Премиум Пластичен Дубак

  • Премиум пластична PU перница
  • Пластицен тркала
  • Cопирачки
  • Боја: Розова/Плава