Прескокнете содржина

LIAL Stand Mixer - (SM 1512)

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 6,420.00
Оригинална цена ден 6,420.00 - Оригинална цена ден 6,420.00
Оригинална цена ден 6,420.00
Сегашна цена ден 6,350.00
ден 6,350.00 - ден 6,350.00
Сегашна цена ден 6,350.00

КУЈНСКИ РОБОТ ЛИАЛ  

  • Моќност: 1400 W
  • УЛТРА ТИВОК!!! 
  • 6 Брини & Пулс Функција
  • 5.5 Литри Инокс сад 
  • Мотор со Метални брзини
  • 3 Метални додатоци за Месење и Матење 
  • 3Д - Планетарно вртење на маталките