Прескокнете содржина

LIAL Tricycle - (MINI-199) - RED

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 5,550.00
Оригинална цена ден 5,550.00 - Оригинална цена ден 5,550.00
Оригинална цена ден 5,550.00
Сегашна цена ден 4,550.00
ден 4,550.00 - ден 4,550.00
Сегашна цена ден 4,550.00

ЛИАЛ Трицикли 

  • Детски Трицикли
  • Цврсто и лесно тело
  • Удобно седиште
  • Педали погодни за деца поставени на предното тркало
  • Погоден за деца од 1 до 3 години
  • Родителска рачка за туркање за дополнително водство и контрола додека вашето дете учи да вози
  • Корпи
  • Преклоплив
  • Боја: Црвена
  • Димензии: 80 x 45 x 105 cm