Прескокнете содржина

LIAL YHS 16" Bike

Од TOTEM
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 5,100.00
Оригинална цена ден 5,100.00 - Оригинална цена ден 5,100.00
Оригинална цена ден 5,100.00
Сегашна цена ден 4,850.00
ден 4,850.00 - ден 4,850.00
Сегашна цена ден 4,850.00

ЛИАЛ YHS 16" Велосипед

  • Детски велоспиед
  • Кочница на педала (Задна)
  • Кочница на рака (Предна)
  • Корпа
  • Помошни тркала
  • Боја: Виолетова