Прескокнете содржина

LUXELL Stove - KS 123 White

Од LUXELL
Продадено
Оригинална цена ден 1,800.00
Оригинална цена ден 1,800.00 - Оригинална цена ден 1,800.00
Оригинална цена ден 1,800.00
Сегашна цена ден 1,500.00
ден 1,500.00 - ден 1,500.00
Сегашна цена ден 1,500.00

Плински Решо Луксел

  • 3 Пламеници
  • Метално тело
  • Боја: Бела
  • Со Капак
  • Голем пламеник: 2200 W
  • Среден пламеник: 1650 W
  • Мал пламеник: 1100 W
  • Димензи: 32,5 x 60,5 x 10