Прескокнете содржина

LUXELL Air Fryer (AF-04)

Од LUXELL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 3,840.00
Оригинална цена ден 3,840.00 - Оригинална цена ден 3,840.00
Оригинална цена ден 3,840.00
Сегашна цена ден 3,200.00
ден 3,200.00 - ден 3,200.00
Сегашна цена ден 3,200.00

Аир Фритеза Луксел  

  • Моќност: 1500 W
  • УЛТРА ТИВОК!!! 
  • Температура од 80 - 200 Степени.  
  • Вистински 3,5 Литри Капацитет  
  • Прецизен Термостат & 60 Мин Тајмер 
  • Нелеплива внатрешност 
  • Димензи: 28,1 x 19,7 x 25,6