Прескокнете содржина

LUXELL Air Fryer LXAF-02

Од LUXELL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 2,250.00
Оригинална цена ден 2,250.00 - Оригинална цена ден 2,250.00
Оригинална цена ден 2,250.00
Сегашна цена ден 1,650.00
ден 1,650.00 - ден 1,650.00
Сегашна цена ден 1,650.00

Аир Фритеза Луксел  

  • Моќност: 900 W
  • УЛТРА ТИВОК!!! 
  • Температура од 80 - 200 Степени.  
  • Вистински 2 Литри Капацитет  
  • Прецизен Термостат & 30 Мин Тајмер 
  • Нелеплива внатрешност