Прескокнете содржина

LUXELL Aspirator / Hood (DA6 830) GLASS Black

Од LUXELL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 3,600.00
Оригинална цена ден 3,600.00 - Оригинална цена ден 3,600.00
Оригинална цена ден 3,600.00
Сегашна цена ден 3,000.00
ден 3,000.00 - ден 3,000.00
Сегашна цена ден 3,000.00

Луксел Аспиратор Стакло

  • Моќност на вшмукување: 650 m3/h
  • 3 Нивоа на брзина
  • Ротари Контрола
  • Лед светилка
  • Боја: Црна
  • Стаклени Панели
  • Моќност: 140 W
  • Димензи: 60 x 46 x 36,5