Прескокнете содржина

LUXELL Aspirator / Hood (DA6-835) GLASS Black

Од LUXELL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 4,200.00
Оригинална цена ден 4,200.00 - Оригинална цена ден 4,200.00
Оригинална цена ден 4,200.00
Сегашна цена ден 3,550.00
ден 3,550.00 - ден 3,550.00
Сегашна цена ден 3,550.00

Луксел Аспиратор Стакло

  • Моќност на вшмукување: 650 m3/h
  • 3 Нивоа на брзина
  • Контрола на допир, далечинско управување
  • Лед светилка
  • Боја: Црна
  • Стаклени Панели
  • Моќност: 140 W
  • Димензи: 60 x 46 x 36,5