Прескокнете содржина

LUXELL Aspirator / Hood (DK6-711) White

Од LUXELL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 2,940.00
Оригинална цена ден 2,940.00 - Оригинална цена ден 2,940.00
Оригинална цена ден 2,940.00
Сегашна цена ден 2,450.00
ден 2,450.00 - ден 2,450.00
Сегашна цена ден 2,450.00

Луксел Аспиратор Стакло

  • Моќност на вшмукување: 450 m3/h
  • 3 Нивоа на брзина
  • Контрола на копче
  • Лед светилка
  • Боја: Бела
  • Моќност: 140 W