Прескокнете содржина

LUXELL Aspirator / Hood (DP6-X) INOX

Од LUXELL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 3,900.00
Оригинална цена ден 3,900.00 - Оригинална цена ден 3,900.00
Оригинална цена ден 3,900.00
Сегашна цена ден 3,250.00
ден 3,250.00 - ден 3,250.00
Сегашна цена ден 3,250.00

Луксел Аспиратор Стакло

  • Моќност на вшмукување: 450 m3/h
  • 3 Нивоа на брзина
  • Контрола на копче
  • Лед светилка
  • Боја: INOX
  • Стаклени Панели
  • Моќност: 140 W