Прескокнете содржина

LUXELL Aspirator / Hood (DS6-905) Black

Од LUXELL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 2,640.00
Оригинална цена ден 2,640.00 - Оригинална цена ден 2,640.00
Оригинална цена ден 2,640.00
Сегашна цена ден 2,200.00
ден 2,200.00 - ден 2,200.00
Сегашна цена ден 2,200.00

Луксел Црн Аспиратор

  • Моќност на вшмукување: 250 m3/h
  • 2 Нивоа на брзина
  • Контрола на копче
  • Лед светилка
  • Боја: Црна
  • Моќност: 90 W
  • Димензи: 60 x 48 x 15