Прескокнете содржина

LUXELL Aspirator / Hood (DU6 31S) Black

Од LUXELL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 3,000.00
Оригинална цена ден 3,000.00 - Оригинална цена ден 3,000.00
Оригинална цена ден 3,000.00
Сегашна цена ден 2,500.00
ден 2,500.00 - ден 2,500.00
Сегашна цена ден 2,500.00

Луксел Аспиратор

  • Моќност на вшмукување: 450m3/h
  • 3 Нивоа на брзина
  • Контрола на копче
  • Лед светилка
  • Боја: Црна
  • Моќност: 140 W