Прескокнете содржина

LUXELL Built In Stove - (LX-410) - INOX - LPG Gas

Од LUXELL
Оригинална цена ден 3,450.00 - Оригинална цена ден 3,450.00
Оригинална цена
ден 3,450.00
ден 3,450.00 - ден 3,450.00
Сегашна цена ден 3,450.00

Плински Решо Луксел

  • Метално тело
  • 4 Плински Решоа  
  • Професионално ниво на работење!!! 
  • Безбедносна заштита. 
  • Брз горилник: 1 x 2200 W
  • Полубрз горилник: 2 x 1650 W
  • Помошен горилник: 1 x 1100 W
  • Димензи: 50 x 58 x 9