Прескокнете содржина

LUXELL Built In - (LX-412) - INOX - LPG Gas

Од LUXELL
Оригинална цена ден 3,450.00 - Оригинална цена ден 3,450.00
Оригинална цена
ден 3,450.00
ден 3,450.00 - ден 3,450.00
Сегашна цена ден 3,450.00

Плински Решо Луксел

  • Метално тело
  • 3 Плински + 1 Електрицни Решоа  
  • Професионално ниво на работење!!! 
  • Безбедносна заштита. 
  • Емајлирани капачиња за пламеници
  • Емајл решетки за пламеници
  • Сет за конвертирање нa LPG во NG
  • Димензи: 55,5 x 58 x 10