Прескокнете содржина

LUXELL Built In C3-20 - LPG hotplate

Од LUXELL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 3,900.00
Оригинална цена ден 3,900.00 - Оригинална цена ден 3,900.00
Оригинална цена ден 3,900.00
Сегашна цена ден 3,250.00
ден 3,250.00 - ден 3,250.00
Сегашна цена ден 3,250.00

Плинско Решо ЛУКСЕЛ 

  • 2 Електрични Решоа 
  • Професионално ниво на работење!!! 
  • Безбедносна заштита.
  • Контрола на предните копчиња 
  • 3000W Вкупна Моќ
  • Изработено од Стакло керамика 
  • Димензи: 29 x 52 cm