Прескокнете содржина

LUXELL Built-In Oven (A68-SGF3) Black

Од LUXELL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 11,880.00
Оригинална цена ден 11,880.00 - Оригинална цена ден 11,880.00
Оригинална цена ден 11,880.00
Сегашна цена ден 9,900.00
ден 9,900.00 - ден 9,900.00
Сегашна цена ден 9,900.00

Вградна Фурна   

  • Функција на Фурна со 5 Програми + Вентилатор + Грил
  • Преден Панел од Црна Боја
  • 2 x Емајлирани Тепсија (Округла & Четвртаста) + Кромирана Решетка
  • Температура од 80 - 250Степени.  
  • Вистински 85 Литри Капацитет  
  • Прецизен Термостат
  • Емајлирана внатрешност 
  • А Енергетска Класа