Прескокнете содржина

LUXELL Built-In Oven (A68-SGF3) White

Од LUXELL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 12,120.00
Оригинална цена ден 12,120.00 - Оригинална цена ден 12,120.00
Оригинална цена ден 12,120.00
Сегашна цена ден 10,100.00
ден 10,100.00 - ден 10,100.00
Сегашна цена ден 10,100.00

Вградна Фурна   

  • Функција на Фурна со 5 Програми + Вентилатор + Грил
  • Преден Панел од Бела Боја
  • 2 x Емајлирани Тепсија (Округла & Четвртаста) + Кромирана Решетка
  • Температура од 80 - 250Степени.  
  • Вистински 85 Литри Капацитет  
  • Прецизен Термостат 
  • Емајлирана внатрешност 
  • А Енергетска Класа