Прескокнете содржина

LUXELL Built In - (V3-02P)

Од LUXELL
Оригинална цена ден 4,000.00 - Оригинална цена ден 4,000.00
Оригинална цена
ден 4,000.00
ден 4,000.00 - ден 4,000.00
Сегашна цена ден 4,000.00

Електрични Решо ЛУКСЕЛ 

  • 2 Електрични Решоа 
  • Професионално ниво на работење!!! 
  • Безбедносна заштита
  • Контрола на предните копчиња 
  • 3000W Вкупна Моќ
  • Изработено од Стакло керамика 
  • Димензи: 29 x 52 cm