Прескокнете содржина

LUXELL Built In Stove - (V6-04T)

Од LUXELL
Оригинална цена ден 7,800.00 - Оригинална цена ден 7,800.00
Оригинална цена
ден 7,800.00
ден 7,800.00 - ден 7,800.00
Сегашна цена ден 7,800.00

Електрично Решо Luxell

  • 4 Електрични Решоа  
  • Професионално ниво на работење!!! 
  • Контрола на Допир
  • Безбедносна заштита. 
  • 6000W Вкупна Моќ
  • Изработено од Стакло керамика