Прескокнете содржина

LUXELL Built In - V6-22

Од LUXELL
Оригинална цена ден 7,800.00 - Оригинална цена ден 7,800.00
Оригинална цена
ден 7,800.00
ден 7,800.00 - ден 7,800.00
Сегашна цена ден 7,800.00

Плинско / Електрично Решо ЛУКСЕЛ 

  • 2 Електрични Решоа + 2 Плински 
  • Професионално ниво на работење!!! 
  • Упаљач & Заштита за Плин
  • Безбедносна заштита. 
  • 3000W Вкупна Моќ
  • Изработено од Стакло  керамика