Прескокнете содржина

LUXELL Built In - V6-31

Од LUXELL
Оригинална цена ден 6,750.00 - Оригинална цена ден 6,750.00
Оригинална цена
ден 6,750.00
ден 6,750.00 - ден 6,750.00
Сегашна цена ден 6,750.00

Плинско / Електрично Решо ЛУКСЕЛ 

  • 1 Електрични Решоа + 3 Плински 
  • Професионално ниво на работење!!! 
  • Упаљач & Заштита за Плин
  • Безбедносна заштита. 
  • 1200W Вкупна Моќ
  • Изработено од Стакло керамика