Прескокнете содржина

LUXELL Mini Oven (LX-13576) MAXI

Од LUXELL
Продадено
Оригинална цена ден 6,900.00
Оригинална цена ден 6,900.00 - Оригинална цена ден 6,900.00
Оригинална цена ден 6,900.00
Сегашна цена ден 5,750.00
ден 5,750.00 - ден 5,750.00
Сегашна цена ден 5,750.00

Мини Шпорет LUXELL LX 13576   

  • Функција на Фурна 3 Програми
  • Преден Панел од INOX Боја
  • 2 x Електрични рингли (1000W + 1500W)
  • Температура од 80 - 250Степени.  
  • Вистински 42 Литри Капацитет  
  • Прецизен Термостат 
  • Емајлирана / Алуминска внатрешност 
  • Произведен во Турција