Прескокнете содржина

LUXELL Stove - KS 102 White - LPG Gas

Од LUXELL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 1,680.00
Оригинална цена ден 1,680.00 - Оригинална цена ден 1,680.00
Оригинална цена ден 1,680.00
Сегашна цена ден 1,400.00
ден 1,400.00 - ден 1,400.00
Сегашна цена ден 1,400.00

Плински Решо Луксел

  • 2 Пламеници
  • Метално тело
  • Боја: Бела
  • Со Капак
  • Голем пламеник: 2200 W
  • Среден пламеник: 1650 W
  • Димензи: 32,5 x 60,5 x 10