Прескокнете содржина

LIAL Mercedes AMG Battery Car - WHITE - (QLS 5688)

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 14,500.00
Оригинална цена ден 14,500.00 - Оригинална цена ден 14,500.00
Оригинална цена ден 14,500.00
Сегашна цена ден 12,100.00
ден 12,100.00 - ден 12,100.00
Сегашна цена ден 12,100.00

ЛИАЛ Мерцедес АМГ Кола на батерија

  • Моќност: 12 V
  • 2 Мотори
  • Радио, USB, SD Картичка
  • Далечински Управувач
  • Боја: Бела
  • Димензи: 116 x 56
  • Официјален лиценциран производ