Прескокнете содржина

LIAL Multifunctional Baby Crib BJJ 007

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 5,760.00
Оригинална цена ден 5,760.00 - Оригинална цена ден 5,760.00
Оригинална цена ден 5,760.00
Сегашна цена ден 4,800.00
ден 4,800.00 - ден 4,800.00
Сегашна цена ден 4,800.00

Мултифунксионален Бебешки Кревет

  • Конструкција од Челик 
  • Покривач со Мрежа за заштита од инсекти
  • Ташна за лесно транспортирање
  • Достапна во бои - Темно Сива