Прескокнете содржина

Multifunctional Baby Crib BJJ 608

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 5,900.00
Оригинална цена ден 5,900.00 - Оригинална цена ден 5,900.00
Оригинална цена ден 5,900.00
Сегашна цена ден 5,150.00
ден 5,150.00 - ден 5,150.00
Сегашна цена ден 5,150.00

Мултифунксионален Бебешки Кревет

  • Конструкција од Алуминиум
  • Покривач со Мрежа за заштита од инсекти
  • Ташна за лесно транспортирање
  • Достапна во бои - Темно Сива