Прескокнете содржина

Multifunctional Baby Crib BJJ 702

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 5,200.00
Оригинална цена ден 5,200.00 - Оригинална цена ден 5,200.00
Оригинална цена ден 5,200.00
Сегашна цена ден 4,200.00
ден 4,200.00 - ден 4,200.00
Сегашна цена ден 4,200.00

Мултифунксионален Бебешки Кревет

  • Конструкција од Алуминиум
  • Покривач со Мрежа за заштита од инсекти
  • Ташна за лесно транспортирање
  • Достапна во бои - Темно Сива