Прескокнете содржина

LIAL Multifunctional Baby Swing (BJJ008)

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 5,100.00
Оригинална цена ден 5,100.00 - Оригинална цена ден 5,100.00
Оригинална цена ден 5,100.00
Сегашна цена ден 4,250.00
ден 4,250.00 - ден 4,250.00
Сегашна цена ден 4,250.00

Мултифунксионален Електричен Бебешкa Лулашка 

  • 5 Брзини
  • Контрола со далечински управувач
  • Конструкција од Алумин 
  • Покривач со Мрежа за заштита од инсекти
  • Ташна за лесно транспортирање
  • Димензии 75* 47* 48
  • Достапна во две бои - Темно Сива & Розева