Прескокнете содржина

KUMTEL Ventilator (KTF-285) - Black -

Од KUMTEL
Продадено
Оригинална цена ден 1,750.00
Оригинална цена ден 1,750.00 - Оригинална цена ден 1,750.00
Оригинална цена ден 1,750.00
Сегашна цена ден 1,500.00
ден 1,500.00 - ден 1,500.00
Сегашна цена ден 1,500.00

KUMTEL Вентилатор - Црн

  • 3 Нивоа на брзини
  • Безшумно работење
  • 90 Степени ротација
  • Транспарентна Перка 
  • Подесување на висина до Макс. 132 цм
  • Произведено во Турција