Прескокнете содржина

REMTA Professional Hot-Dog Cooker (KZ01)

Од REMTA
Продадено
Оригинална цена ден 20,400.00
Оригинална цена ден 20,400.00 - Оригинална цена ден 20,400.00
Оригинална цена ден 20,400.00
Сегашна цена ден 17,000.00
ден 17,000.00 - ден 17,000.00
Сегашна цена ден 17,000.00

Професионален Хот Дог  

  • Електрични модел
  • Контрола на термостат
  • Нерѓосувачки челик
  • Ергономски Дизајн
  • Хигиенски и издржлив
  • Тежина: 9 Kg
  • Mоќност: 800 W
  • Димензи: 52,5 x 32 x 36,5