Прескокнете содржина

REMTA Crepe Cooker (KR6) - LPG Gas

Од REMTA
Оригинална цена ден 9,600.00 - Оригинална цена ден 9,600.00
Оригинална цена
ден 9,600.00
ден 9,600.00 - ден 9,600.00
Сегашна цена ден 9,600.00

Апарат за Палачинка на ЛПГ Плин

  • Обложен со тефлон
  • Големина на чинијa 40cm
  • Автоматски Термостат
  • Нерѓосувацки челик
  • Ергономски дизајн
  • Тежина: 11 Kg
  • Капацитет: 8 парчиња
  • Можност: 1750 W
  • Димензии: 41 x 45 x 17