Прескокнете содржина

REMTA Lemonade Cooler 20 + 20 + 20 Lit (ST16)

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 63,600.00
Оригинална цена ден 63,600.00 - Оригинална цена ден 63,600.00
Оригинална цена ден 63,600.00
Сегашна цена ден 53,000.00
ден 53,000.00 - ден 53,000.00
Сегашна цена ден 53,000.00

Апарат за Лимонада + Ајран

  • Хигиенски поликарбонат цад, отпорен на кршење.
  • Електромагнетна пумпа/тивок мотор
  • Куќиште од нерѓосувачки челик.
  • Тивок, стабилен, моќен компресор.
  • Супериорна моќ на ладење.
  • Тежина: 40,5 Kg
  • Моќност: 1100 Kcal
  • Литар: 20 + 20 + 20 L
  • Димензи: 65 x 44 x 76