Прескокнете содржина

REMTA-MATEKA Meat Grinding Machine (bk01)

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 30,000.00
Оригинална цена ден 30,000.00 - Оригинална цена ден 30,000.00
Оригинална цена ден 30,000.00
Сегашна цена ден 25,000.00
ден 25,000.00 - ден 25,000.00
Сегашна цена ден 25,000.00

 РЕМТА-МАТЕКА Mашина за мелење месо

  • Cе користи за мелење месо лесно и ефикасно
  • Нерѓосувачки челик
  • Пластичните стапала овозможуваат лесно користење на различни подови
  • Дијаметар на довод: 69,5мм
  • Капацитет: 100 kg/h
  • Tежина: 23 kg
  • Моќност: 370 W
  • Димензи: 32 x 60 x 40 cm