Прескокнете содржина

REMTA-MATEKA Dough Kneader / Mixer 10Kg -(101200)-

Од REMTA
Оригинална цена ден 36,500.00 - Оригинална цена ден 36,500.00
Оригинална цена
ден 36,500.00
ден 36,500.00 - ден 36,500.00
Сегашна цена ден 36,500.00

 РЕМТА-МАТЕКА Mашина за месење тесто

  • Cе користи за месење тесто
  • Капацитет: 10 kg
  • Моќност: 370 W
  • Димензи: 45 x 65 x 63 cm